• Kurt Tucholsky Katten är det enda fyrbenta djur som har övertygat människan om att hon måste underhålla den, men att den inte behöver göra något för den.
    Original: Die Katze ist das einzige vierbeinige Tier, das den Menschen eingeredet hat, er müsse es erhalten, es brauche aber nichts dafür zu tun.
    Källa: Der Katzentrust
    Kurt Tucholsky
    Tysk författare 1890-1935
    - +
     0
Laster...
Kurt Tucholsky - Katten är det enda fyrbenta djur som har övertygat människan om att hon måste underhålla den, men att den inte behöver göra något för den.
Katten är det enda fyrbenta djur som har övertygat människan om att hon måste underhålla den, men att den inte behöver göra något för den. av : Kurt Tucholsky
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
plant-drops Katten är det enda fyrbenta djur som har övertygat människan om att hon måste underhålla den, men att den inte behöver göra något för den.
- Kurt Tucholsky Citattorget.se