• Johann Wolfgang von Goethe Så snart man utgår från principen att kunskap och tro inte är till för att upphäva varandra, utan för att komplettera varandra.
    Original: Sobald man nur von dem Grundsatz ausgeht, daß Wissen und Glauben nicht dazu da sind, um einander aufzuheben, sondern um einander zu ergänzen.
    Källa: Faust II
    Johann Wolfgang von Goethe
    Tysk författare och poet 1749-1832
    - +
     0
Laster...
Johann Wolfgang von Goethe - Så snart man utgår från principen att kunskap och tro inte är till för att upphäva varandra, utan för att komplettera varandra.
Så snart man utgår från principen att kunskap och tro inte är till för att upphäva varandra, utan för att komplettera varandra. av : Johann Wolfgang von Goethe
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
forest Så snart man utgår från principen att kunskap och tro inte är till för att upphäva varandra, utan för att komplettera varandra.
- Johann Wolfgang von Goethe Citattorget.se