• Jane Austen När så många timmar har gått åt till att övertyga mig själv om att jag har rätt, finns det då inte någon anledning att frukta att jag kan ha fel?
    Original: Where so many hours have been spent in convincing myself that I am right, is there not some reason to fear I may be wrong?
    Källa: Sense and Sensibility 
    Jane Austen
    Engelsk författare 1775-1817
    - +
     0
Laster...
Jane Austen - När så många timmar har gått åt till att övertyga mig själv om att jag har rätt, finns det då inte någon anledning att frukta att jag kan ha fel?
När så många timmar har gått åt till att övertyga mig själv om att jag har rätt, finns det då inte någon anledning att frukta att jag kan ha fel? av : Jane Austen
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
lake-forest När så många timmar har gått åt till att övertyga mig själv om att jag har rätt, finns det då inte någon anledning att frukta att jag kan ha fel?
- Jane Austen Citattorget.se