• Gotthold Ephraim Lessing Det största misstaget som människor tenderar att göra inom utbildning är att de inte vänjer unga människor vid att tänka själva.
    Original: Der größte Fehler, den man bei der Erziehung zu begehen pflegt, ist dieser, daß man die Jugend nicht zum eigenen Nachdenken gewöhnet.
    Källa: Briefe 
    Gotthold Ephraim Lessing
    Tysk dramatiker 1729-1781
    - +
     0
Laster...
Gotthold Ephraim Lessing - Det största misstaget som människor tenderar att göra inom utbildning är att de inte vänjer unga människor vid att tänka själva.
Det största misstaget som människor tenderar att göra inom utbildning är att de inte vänjer unga människor vid att tänka själva. av : Gotthold Ephraim Lessing
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
river-forest Det största misstaget som människor tenderar att göra inom utbildning är att de inte vänjer unga människor vid att tänka själva.
- Gotthold Ephraim Lessing Citattorget.se