• George Eliot Det som förstör oss mest effektivt är inte ett ondskefullt öde utan vår egen förmåga till självbedrägeri och till att förnedra vårt bästa jag.
    Original: What destroys us most effectively is not a malign fate but our own capacity for self-deception and for degrading our own best self.
    Källa: Adam Bede (1859)
    George Eliot
    Engelsk författare (ps. för Mary Ann Evans) 1819-1880
    - +
     0
Laster...
George Eliot - Det som förstör oss mest effektivt är inte ett ondskefullt öde utan vår egen förmåga till självbedrägeri och till att förnedra vårt bästa jag.
Det som förstör oss mest effektivt är inte ett ondskefullt öde utan vår egen förmåga till självbedrägeri och till att förnedra vårt bästa jag. av : George Eliot
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
hills-sunrise Det som förstör oss mest effektivt är inte ett ondskefullt öde utan vår egen förmåga till självbedrägeri och till att förnedra vårt bästa jag.
- George Eliot Citattorget.se