• Francois de la Rochefoucauld Vår ånger är inte så mycket en ånger över det onda vi har gjort, som en rädsla för vad som kan hända oss till följd av detta.
    Original: Notre repentir n’est pas tant un regret du mal que nous avons fait, qu’une crainte de celui qui nous en peut arriver.
    Källa: Maximes et Réflexions morales 
    Francois de la Rochefoucauld
    Fransk författare 1613-1680
    - +
     0
Laster...
Francois de la Rochefoucauld - Vår ånger är inte så mycket en ånger över det onda vi har gjort, som en rädsla för vad som kan hända oss till följd av detta.
Vår ånger är inte så mycket en ånger över det onda vi har gjort, som en rädsla för vad som kan hända oss till följd av detta. av : Francois de la Rochefoucauld
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
river-forest Vår ånger är inte så mycket en ånger över det onda vi har gjort, som en rädsla för vad som kan hända oss till följd av detta.
- Francois de la Rochefoucauld Citattorget.se