• A. Schopenhauer Det finns ingen större tröst på ålderdomen än att veta att man har kanaliserat all sin ungdoms energi till verk som inte åldras med en.
    Original: Im Alter gibt es keinen schöneren Trost, als dass man die ganze Kraft seiner Jugend Werken einverleibt hat, die nicht mitaltern.
    Källa: Parerga und Paralipomena (1851) 
    A. Schopenhauer
    Tysk filosof 1788-1860
    - +
     0
Laster...
A. Schopenhauer - Det finns ingen större tröst på ålderdomen än att veta att man har kanaliserat all sin ungdoms energi till verk som inte åldras med en.
Det finns ingen större tröst på ålderdomen än att veta att man har kanaliserat all sin ungdoms energi till verk som inte åldras med en. av : A. Schopenhauer
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
lake-forest Det finns ingen större tröst på ålderdomen än att veta att man har kanaliserat all sin ungdoms energi till verk som inte åldras med en.
- A. Schopenhauer Citattorget.se