• Ziggy Marley Samhället, systemet och politikerna vill inte att människor ska vara medvetna om saker och ting. De vill att folk ska tro på vad de har att visa dem.
    Original: Society and the system and politicians don't want people to be aware of things. They want people to believe what they have to show 'em.
    Ziggy Marley
    Jamaicansk reggae-sanger 1968-
    - +
     0
Laster...
Ziggy Marley - Samhället, systemet och politikerna vill inte att människor ska vara medvetna om saker och ting. De vill att folk ska tro på vad de har att visa dem.
Samhället, systemet och politikerna vill inte att människor ska vara medvetna om saker och ting. De vill att folk ska tro på vad de har att visa dem. av : Ziggy Marley
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
rood-blad Samhället, systemet och politikerna vill inte att människor ska vara medvetna om saker och ting. De vill att folk ska tro på vad de har att visa dem.
- Ziggy Marley Citattorget.se