• Woody Allen Jag var med om ett extremt bra exempel på orala preventivmedel för två veckor sedan. Jag frågade en tjej om hon ville gå till sängs med mig, hon sa "nej."
    Original: I was involved in an extremely good example of oral contraception two weeks ago. I asked a girl to go to bed with me, she said "no."
    Källa: Standup Comic (1999)
    Woody Allen
    Amerikansk filmregissör och skådespelare 1935 -
    - +
     0
Laster...
Woody Allen - Jag var med om ett extremt bra exempel på orala preventivmedel för två veckor sedan. Jag frågade en tjej om hon ville gå till sängs med mig, hon sa "nej."
Jag var med om ett extremt bra exempel på orala preventivmedel för två veckor sedan. Jag frågade en tjej om hon ville gå till sängs med mig, hon sa "nej." av : Woody Allen
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
black-road Jag var med om ett extremt bra exempel på orala preventivmedel för två veckor sedan. Jag frågade en tjej om hon ville gå till sängs med mig, hon sa "nej."
- Woody Allen Citattorget.se