• Winston Churchill Vad är en krigsfånge? Det är en man som har försökt döda dig och som, efter att ha misslyckats med att döda dig, ber dig att inte döda honom.
    Original: What is a prisoner of war? He is a man who has tried to kill you and, having failed to kill you, asks you not to kill him.
    Winston Churchill
    Engelsk statsman och Nobelpristagare i litteratur (1953) 1874-1965
    - +
     0
Laster...
Winston Churchill - Vad är en krigsfånge? Det är en man som har försökt döda dig och som, efter att ha misslyckats med att döda dig, ber dig att inte döda honom.
Vad är en krigsfånge? Det är en man som har försökt döda dig och som, efter att ha misslyckats med att döda dig, ber dig att inte döda honom. av : Winston Churchill
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
black-road Vad är en krigsfånge? Det är en man som har försökt döda dig och som, efter att ha misslyckats med att döda dig, ber dig att inte döda honom.
- Winston Churchill Citattorget.se