• William Shakespeare Anseende, anseende, anseende! O! Jag har förlorat mitt rykte. Jag har förlorat den odödliga delen av mig själv, och det som återstår är bestialiskt.
    Original: Reputation, reputation, reputation! O! I have lost my reputation. I have lost the immortal part of myself, and what remains is bestial.
    Källa: Othello (1622) 
    William Shakespeare
    Engelsk dramatiker och poet 1564-1616
    - +
     0
Laster...
William Shakespeare - Anseende, anseende, anseende! O! Jag har förlorat mitt rykte. Jag har förlorat den odödliga delen av mig själv, och det som återstår är bestialiskt.
Anseende, anseende, anseende! O! Jag har förlorat mitt rykte. Jag har förlorat den odödliga delen av mig själv, och det som återstår är bestialiskt. av : William Shakespeare
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
rain-drops Anseende, anseende, anseende! O! Jag har förlorat mitt rykte. Jag har förlorat den odödliga delen av mig själv, och det som återstår är bestialiskt.
- William Shakespeare Citattorget.se