• Stephen Hawking Jag har märkt att även människor som hävdar att allt är förutbestämt och att vi inte kan göra något för att ändra på det, tittar sig för innan de går över vägen.
    Original: I have noticed that even people who claim everything is predetermined and that we can do nothing to change it, look before they cross the road.
    Källa: Black Holes and Baby Universes and Other Essays (1993) 
    Stephen Hawking
    Britisk fysiker och kosmolog 1942-2018
    - +
     0
Laster...
Stephen Hawking - Jag har märkt att även människor som hävdar att allt är förutbestämt och att vi inte kan göra något för att ändra på det, tittar sig för innan de går över vägen.
Jag har märkt att även människor som hävdar att allt är förutbestämt och att vi inte kan göra något för att ändra på det, tittar sig för innan de går över vägen. av : Stephen Hawking
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
rood-blad Jag har märkt att även människor som hävdar att allt är förutbestämt och att vi inte kan göra något för att ändra på det, tittar sig för innan de går över vägen.
- Stephen Hawking Citattorget.se