• Samuel Johnson Jag skulle inte ge en halv guinea för att leva under en regeringsform hellre än en annan. Det har ingen betydelse för en individs lycka.
    Original: I would not give half a guinea to live under one form of government rather than another. It is of no moment to the happiness of an individual.
    Källa: In: James Boswell - The Life of Samuel Johnson (1791) 
    Samuel Johnson
    Engelsk författare 1709-1784
    - +
     0
Laster...
Samuel Johnson - Jag skulle inte ge en halv guinea för att leva under en regeringsform hellre än en annan. Det har ingen betydelse för en individs lycka.
Jag skulle inte ge en halv guinea för att leva under en regeringsform hellre än en annan. Det har ingen betydelse för en individs lycka. av : Samuel Johnson
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
purple-flower Jag skulle inte ge en halv guinea för att leva under en regeringsform hellre än en annan. Det har ingen betydelse för en individs lycka.
- Samuel Johnson Citattorget.se