• Samuel Beckett Men jag var inte gjord för det stora ljuset som slukar, en svag lampa var allt jag hade fått, och ett tålamod utan slut, för att lysa på de tomma skuggorna.
    Original: But I was not made for the great light that devours, a dim lamp was all I had been given, and patience without end, to shine it on the empty shadows.
    Källa: Molloy (1953)
    Samuel Beckett
    Irsk-Fransk författare och Nobelpristagare i litteratur (1969) 1906-1989
    - +
     0
Laster...
Samuel Beckett - Men jag var inte gjord för det stora ljuset som slukar, en svag lampa var allt jag hade fått, och ett tålamod utan slut, för att lysa på de tomma skuggorna.
Men jag var inte gjord för det stora ljuset som slukar, en svag lampa var allt jag hade fått, och ett tålamod utan slut, för att lysa på de tomma skuggorna. av : Samuel Beckett
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
plant-drops Men jag var inte gjord för det stora ljuset som slukar, en svag lampa var allt jag hade fått, och ett tålamod utan slut, för att lysa på de tomma skuggorna.
- Samuel Beckett Citattorget.se