• Salman Rushdie Ett av problemen med att försvara yttrandefriheten är att man ofta måste försvara människor som man tycker är upprörande, obehagliga och motbjudande.
    Original: One of the problems with defending free speech is you often have to defend people that you find to be outrageous and unpleasant and disgusting.
    Källa: NBC Today Show
    Salman Rushdie
    Indiskfödd brittisk författare 1948-
    - +
     0
Laster...
Salman Rushdie - Ett av problemen med att försvara yttrandefriheten är att man ofta måste försvara människor som man tycker är upprörande, obehagliga och motbjudande.
Ett av problemen med att försvara yttrandefriheten är att man ofta måste försvara människor som man tycker är upprörande, obehagliga och motbjudande. av : Salman Rushdie
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
sky-stars Ett av problemen med att försvara yttrandefriheten är att man ofta måste försvara människor som man tycker är upprörande, obehagliga och motbjudande.
- Salman Rushdie Citattorget.se