• Robert Smith Surtees Det bästa är att låta hästen gå sin egen väg och låtsas att den är din. Det finns ingen hemlighet som är så nära som den mellan en ryttare och hans häst.
    Original: It is best to let the horse go his way, and pretend it is yours. There is no secret so close as that between a rider and his horse.
    Källa: Mr. Sponge's Sporting Tour (1853) 
    Robert Smith Surtees
    Engelsk författare och redaktør 1805-1864
    - +
     0
Laster...
Robert Smith Surtees - Det bästa är att låta hästen gå sin egen väg och låtsas att den är din. Det finns ingen hemlighet som är så nära som den mellan en ryttare och hans häst.
Det bästa är att låta hästen gå sin egen väg och låtsas att den är din. Det finns ingen hemlighet som är så nära som den mellan en ryttare och hans häst. av : Robert Smith Surtees
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
hills-sunrise Det bästa är att låta hästen gå sin egen väg och låtsas att den är din. Det finns ingen hemlighet som är så nära som den mellan en ryttare och hans häst.
- Robert Smith Surtees Citattorget.se