• Pierre Carlet de Chamblain de Marivaux När en kvinna är trogen blir hon beundrad, men det finns blygsamma kvinnor som inte är så fåfänga att de vill bli beundrade.
    Original: Quand une femme est fidèle on l'admire; mais il y a des femmes modestes qui n'ont pas la vanité de vouloir être admirées.
    Källa: Arlequin poli par l'amour 
    Pierre Carlet de Chamblain de Marivaux
    Fransk dramaförfattare 1688-1763
    - +
     0
Laster...
Pierre Carlet de Chamblain de Marivaux - När en kvinna är trogen blir hon beundrad, men det finns blygsamma kvinnor som inte är så fåfänga att de vill bli beundrade.
När en kvinna är trogen blir hon beundrad, men det finns blygsamma kvinnor som inte är så fåfänga att de vill bli beundrade. av : Pierre Carlet de Chamblain de Marivaux
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
black-road När en kvinna är trogen blir hon beundrad, men det finns blygsamma kvinnor som inte är så fåfänga att de vill bli beundrade.
- Pierre Carlet de Chamblain de Marivaux Citattorget.se