• Peter F. Drucker Vi accepterar nu det faktum att lärande är en livslång process för att hålla jämna steg med förändringar. Och den mest angelägna uppgiften är att lära människor hur man lär sig.
    Original: We now accept the fact that learning is a lifelong process of keeping abreast of change. And the most pressing task is to teach people how to learn.
    Peter F. Drucker
    Amerikansk managementkonsult och författare 1909-2005
    - +
     0
Laster...
Peter F. Drucker - Vi accepterar nu det faktum att lärande är en livslång process för att hålla jämna steg med förändringar. Och den mest angelägna uppgiften är att lära människor hur man lär sig.
Vi accepterar nu det faktum att lärande är en livslång process för att hålla jämna steg med förändringar. Och den mest angelägna uppgiften är att lära människor hur man lär sig. av : Peter F. Drucker
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
forest Vi accepterar nu det faktum att lärande är en livslång process för att hålla jämna steg med förändringar. Och den mest angelägna uppgiften är att lära människor hur man lär sig.
- Peter F. Drucker Citattorget.se