• Michel Polac Att utveckla en idé har alltid känts oanständigt för mig, och därför gillar jag aforismen. Att utveckla en idé är att ta läsaren för en idiot.
    Original: Développer une idée m’a toujours paru indécent, c’est pourquoi j’aime l’aphorisme. Développer une idée, c’est prendre le lecteur pour un imbécile.
    Källa: Journal (1980-1998)
    Michel Polac
    Fransk journalist och programleder 1930-2012
    - +
     0
Laster...
Michel Polac - Att utveckla en idé har alltid känts oanständigt för mig, och därför gillar jag aforismen. Att utveckla en idé är att ta läsaren för en idiot.
Att utveckla en idé har alltid känts oanständigt för mig, och därför gillar jag aforismen. Att utveckla en idé är att ta läsaren för en idiot. av : Michel Polac
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
rose-black Att utveckla en idé har alltid känts oanständigt för mig, och därför gillar jag aforismen. Att utveckla en idé är att ta läsaren för en idiot.
- Michel Polac Citattorget.se