• Margarete Mitscherlich Det är helt klart att kvinnor inte är mindre aggressiva än män, det är bara sättet på vilket aggressionen uttrycks som är mycket annorlunda.
    Original: Daß Frauen nicht weniger agressiv sind als Männer, ist vollkommen klar, nur die Art, wie sich die Aggression äußert, ist sehr unterschiedlich.
    Margarete Mitscherlich
    Tysk psykoanalytiker, läkare och feminist 1917-2012
    - +
     0
Laster...
Margarete Mitscherlich - Det är helt klart att kvinnor inte är mindre aggressiva än män, det är bara sättet på vilket aggressionen uttrycks som är mycket annorlunda.
Det är helt klart att kvinnor inte är mindre aggressiva än män, det är bara sättet på vilket aggressionen uttrycks som är mycket annorlunda. av : Margarete Mitscherlich
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
lake-forest Det är helt klart att kvinnor inte är mindre aggressiva än män, det är bara sättet på vilket aggressionen uttrycks som är mycket annorlunda.
- Margarete Mitscherlich Citattorget.se