• Malcolm X Jag har mer respekt för en man som låter mig veta var han står, även om han har fel, än för den som kommer som en ängel och bara är en djävul.
    Original: I have more respect for a man who lets me know where he stands, even if he’s wrong, than the one comes up like an angel and is nothing but a devil.
    Malcolm X
    Amerikansk aktivist och menneskerettighetsforkjemper 1925-1965
    - +
     0
Laster...
Malcolm X - Jag har mer respekt för en man som låter mig veta var han står, även om han har fel, än för den som kommer som en ängel och bara är en djävul.
Jag har mer respekt för en man som låter mig veta var han står, även om han har fel, än för den som kommer som en ängel och bara är en djävul. av : Malcolm X
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
sky-stars Jag har mer respekt för en man som låter mig veta var han står, även om han har fel, än för den som kommer som en ängel och bara är en djävul.
- Malcolm X Citattorget.se