• Logan Pearsall Smith Hur kan de säga att mitt liv inte är en framgång? Har jag inte under mer än sextio år fått tillräckligt att äta och sluppit bli uppäten?
    Original: How can they say my life isn't a success? Have I not for more than sixty years got enough to eat and escaped being eaten?
    Källa: All trivia (1931) 
    Logan Pearsall Smith
    Engelsk författare 1865-1946
    - +
     0
Laster...
Logan Pearsall Smith - Hur kan de säga att mitt liv inte är en framgång? Har jag inte under mer än sextio år fått tillräckligt att äta och sluppit bli uppäten?
Hur kan de säga att mitt liv inte är en framgång? Har jag inte under mer än sextio år fått tillräckligt att äta och sluppit bli uppäten? av : Logan Pearsall Smith
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
hills-sunrise Hur kan de säga att mitt liv inte är en framgång? Har jag inte under mer än sextio år fått tillräckligt att äta och sluppit bli uppäten?
- Logan Pearsall Smith Citattorget.se