• Kurt Cobain Det är verkligen inte svårt att behålla sin värdighet och skriva kontrakt med ett stort skivbolag... De flesta människor har ingen värdighet överhuvudtaget.
    Original: It's really not hard to keep your dignity and sign to a major label...Most people don't have any dignity in the first place.
    Källa: Sounds Magazine 
    Kurt Cobain
    Amerikansk musiker, sångerska och gitarist Nirvana 1967-1994
    - +
     0
Laster...
Kurt Cobain - Det är verkligen inte svårt att behålla sin värdighet och skriva kontrakt med ett stort skivbolag... De flesta människor har ingen värdighet överhuvudtaget.
Det är verkligen inte svårt att behålla sin värdighet och skriva kontrakt med ett stort skivbolag... De flesta människor har ingen värdighet överhuvudtaget. av : Kurt Cobain
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
black-road Det är verkligen inte svårt att behålla sin värdighet och skriva kontrakt med ett stort skivbolag... De flesta människor har ingen värdighet överhuvudtaget.
- Kurt Cobain Citattorget.se