• Karl Marx Alla stora världshistoriska fakta och personer inträffar två gånger, så att säga.... den ena gången som en tragedi, den andra gången som en fars.
    Original: Alle großen weltgeschichtlichen Tatsachen und Personen sich sozusagen zweimal ereignen.... das eine Mal als Tragödie, das andere Mal als Farce.
    Källa: Der 18te Brumaire des Louis Napoleon (1852) 
    Karl Marx
    Tysk ekonom och politisk filosof 1818-1883
    - +
     0
Laster...
Karl Marx - Alla stora världshistoriska fakta och personer inträffar två gånger, så att säga.... den ena gången som en tragedi, den andra gången som en fars.
Alla stora världshistoriska fakta och personer inträffar två gånger, så att säga.... den ena gången som en tragedi, den andra gången som en fars. av : Karl Marx
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
black-road Alla stora världshistoriska fakta och personer inträffar två gånger, så att säga.... den ena gången som en tragedi, den andra gången som en fars.
- Karl Marx Citattorget.se