• John F. Kennedy Fysisk kondition är inte bara en av de viktigaste nycklarna till en frisk kropp, det är också grunden för en dynamisk och kreativ intellektuell aktivitet.
    Original: Physical fitness is not only one of the most important keys to a healthy body; it is the basis of dynamic and creative intellectual activity.
    Källa: Sports Illustrated 
    John F. Kennedy
    Amerikansk politiker och president (35.) 1917-1963
    - +
     0
Laster...
John F. Kennedy - Fysisk kondition är inte bara en av de viktigaste nycklarna till en frisk kropp, det är också grunden för en dynamisk och kreativ intellektuell aktivitet.
Fysisk kondition är inte bara en av de viktigaste nycklarna till en frisk kropp, det är också grunden för en dynamisk och kreativ intellektuell aktivitet. av : John F. Kennedy
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
sky-stars Fysisk kondition är inte bara en av de viktigaste nycklarna till en frisk kropp, det är också grunden för en dynamisk och kreativ intellektuell aktivitet.
- John F. Kennedy Citattorget.se