• Johan Cruijff Jag tror inte eftersom jag inte är så religiös men jag tror att det finns något annat, men på grund av det tror jag på det jag tror finns där.
    Original: Ik geloof niet omdat ik dus niet gelovig ben maar ik denk wel dat er iets anders is, maar daardoor geloof ik datgene wat ik dus denk dat er is.
    Johan Cruijff
    Nederländsk fotballspiller och trener 1947-2016
    - +
     0
Laster...
Johan Cruijff - Jag tror inte eftersom jag inte är så religiös men jag tror att det finns något annat, men på grund av det tror jag på det jag tror finns där.
Jag tror inte eftersom jag inte är så religiös men jag tror att det finns något annat, men på grund av det tror jag på det jag tror finns där. av : Johan Cruijff
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
plant-drops Jag tror inte eftersom jag inte är så religiös men jag tror att det finns något annat, men på grund av det tror jag på det jag tror finns där.
- Johan Cruijff Citattorget.se