• Johan Cruijff Jag tror inte på det. I Spanien slår alla 22 spelare ett kryss innan de kommer in på planen, så om det fungerar kommer det alltid att bli oavgjort.
    Original: Ik geloof niet. In Spanje slaan alle 22 spelers een kruisje voordat ze het veld opkomen, als het werkt, zal het dus altijd een gelijkspel worden.
    Johan Cruijff
    Nederländsk fotballspiller och trener 1947-2016
    - +
     0
Laster...
Johan Cruijff - Jag tror inte på det. I Spanien slår alla 22 spelare ett kryss innan de kommer in på planen, så om det fungerar kommer det alltid att bli oavgjort.
Jag tror inte på det. I Spanien slår alla 22 spelare ett kryss innan de kommer in på planen, så om det fungerar kommer det alltid att bli oavgjort. av : Johan Cruijff
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
rose-black Jag tror inte på det. I Spanien slår alla 22 spelare ett kryss innan de kommer in på planen, så om det fungerar kommer det alltid att bli oavgjort.
- Johan Cruijff Citattorget.se