• Joan Rivers Folk säger att pengar inte är nyckeln till lycka, men jag har alltid tänkt att om man har tillräckligt med pengar kan man få en nyckel tillverkad.
    Original: People say that money is not the key to happiness, but I always figured if you have enough money, you can have a key made.
    Joan Rivers
    Amerikansk comedienne och skådespelareinne (artiestennaam van Joan Rosenberg) 1933-2014
    - +
     0
Laster...
Joan Rivers - Folk säger att pengar inte är nyckeln till lycka, men jag har alltid tänkt att om man har tillräckligt med pengar kan man få en nyckel tillverkad.
Folk säger att pengar inte är nyckeln till lycka, men jag har alltid tänkt att om man har tillräckligt med pengar kan man få en nyckel tillverkad. av : Joan Rivers
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
straat-stad Folk säger att pengar inte är nyckeln till lycka, men jag har alltid tänkt att om man har tillräckligt med pengar kan man få en nyckel tillverkad.
- Joan Rivers Citattorget.se