• Jakob Böhme Solen har ofta slocknat för mig, men den har gått upp igen, och ju oftare den har slocknat, desto ljusare och vackrare har den gått upp igen.
    Original: Die Sonne ist mir oft verloschen, aber wieder aufgegangen, und je öfter sie verloschen ist, desto heller und schöner ist sie wieder aufgegangen.
    Jakob Böhme
    Tysk mystiker och filosof 1575-1624
    - +
     0
Laster...
Jakob Böhme - Solen har ofta slocknat för mig, men den har gått upp igen, och ju oftare den har slocknat, desto ljusare och vackrare har den gått upp igen.
Solen har ofta slocknat för mig, men den har gått upp igen, och ju oftare den har slocknat, desto ljusare och vackrare har den gått upp igen. av : Jakob Böhme
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
hills-sunrise Solen har ofta slocknat för mig, men den har gått upp igen, och ju oftare den har slocknat, desto ljusare och vackrare har den gått upp igen.
- Jakob Böhme Citattorget.se