• Herman Finkers En kvinna är starkare än en man. Till exempel kan en kvinna vara helt olycklig på egen hand, medan en man alltid behöver en kvinna för att göra det igen.
    Original: Een vrouw is sterker dan een man. Zo kan een vrouw volkomen zelfstandig ongelukkig zijn, terwijl een man daar altijd weer een vrouw voor nodig heeft.
    Källa: Na de pauze (2007)
    Herman Finkers
    Nederländsk komiker och skådespelare 1954-
    - +
     0
Laster...
Herman Finkers - En kvinna är starkare än en man. Till exempel kan en kvinna vara helt olycklig på egen hand, medan en man alltid behöver en kvinna för att göra det igen.
En kvinna är starkare än en man. Till exempel kan en kvinna vara helt olycklig på egen hand, medan en man alltid behöver en kvinna för att göra det igen. av : Herman Finkers
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
river-forest En kvinna är starkare än en man. Till exempel kan en kvinna vara helt olycklig på egen hand, medan en man alltid behöver en kvinna för att göra det igen.
- Herman Finkers Citattorget.se