• Henry Louis Mencken Hur lyckligt gift en kvinna än är, så gläder det henne alltid att upptäcka att det finns en trevlig man som önskar att hon inte vore det.
    Original: No matter how happily a woman may be married, it always pleases her to discover that there is a nice man who wishes that she were not.
    Henry Louis Mencken
    Amerikansk journalist och kritiker 1880-1956
    - +
     0
Laster...
Henry Louis Mencken - Hur lyckligt gift en kvinna än är, så gläder det henne alltid att upptäcka att det finns en trevlig man som önskar att hon inte vore det.
Hur lyckligt gift en kvinna än är, så gläder det henne alltid att upptäcka att det finns en trevlig man som önskar att hon inte vore det. av : Henry Louis Mencken
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
sky-stars Hur lyckligt gift en kvinna än är, så gläder det henne alltid att upptäcka att det finns en trevlig man som önskar att hon inte vore det.
- Henry Louis Mencken Citattorget.se