• Harry S. Truman Jag har kommit fram till att det bästa sättet att ge råd till sina barn är att ta reda på vad de vill och sedan råda dem att göra det.
    Original: I have found the best way to give advice to your children is to find out what they want and then advise them to do it.
    Harry S. Truman
    Amerikansk statsman och president (33.) 1884-1972
    - +
     0
Laster...
Harry S. Truman - Jag har kommit fram till att det bästa sättet att ge råd till sina barn är att ta reda på vad de vill och sedan råda dem att göra det.
Jag har kommit fram till att det bästa sättet att ge råd till sina barn är att ta reda på vad de vill och sedan råda dem att göra det. av : Harry S. Truman
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
lake-forest Jag har kommit fram till att det bästa sättet att ge råd till sina barn är att ta reda på vad de vill och sedan råda dem att göra det.
- Harry S. Truman Citattorget.se