• Harry Mathews För att ge verklig service måste du lägga till något som inte kan köpas eller mätas med pengar, och det är uppriktighet och integritet.
    Original: To give real service you must add something which cannot be bought or measured with money, and that is sincerity and integrity.
    Harry Mathews
    Amerikansk författare 1930-2017
    - +
     0
Laster...
Harry Mathews - För att ge verklig service måste du lägga till något som inte kan köpas eller mätas med pengar, och det är uppriktighet och integritet.
För att ge verklig service måste du lägga till något som inte kan köpas eller mätas med pengar, och det är uppriktighet och integritet. av : Harry Mathews
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
straat-stad För att ge verklig service måste du lägga till något som inte kan köpas eller mätas med pengar, och det är uppriktighet och integritet.
- Harry Mathews Citattorget.se