• Hanne Wieder Många kvinnor gifter sig för att de är trötta på att vara ensamma. Och många kvinnor skiljer sig för att de är trötta på att vara ensamma.
    Original: Viele Frauen heiraten, weil sie des Alleinseins müde sind. Und viele Frauen lassen sich scheiden, weil sie des Alleinseins müde sind.
    Hanne Wieder
    Tysk skådespelareinne and komikerre 1925-1990
    - +
     0
Laster...
Hanne Wieder - Många kvinnor gifter sig för att de är trötta på att vara ensamma. Och många kvinnor skiljer sig för att de är trötta på att vara ensamma.
Många kvinnor gifter sig för att de är trötta på att vara ensamma. Och många kvinnor skiljer sig för att de är trötta på att vara ensamma. av : Hanne Wieder
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
rain-drops Många kvinnor gifter sig för att de är trötta på att vara ensamma. Och många kvinnor skiljer sig för att de är trötta på att vara ensamma.
- Hanne Wieder Citattorget.se