• Gustave le Bon Tal förmedlar inte den sanna personligheten hos varje individ. Det är bara deras handlingar som avslöjar den, ibland till och med för dem själva.
    Original: Les discours ne traduisent pas la véritable personnalité de chaque être. Seuls ses actes la révèlent, quelquefois même à ses propres yeux.
    Källa: Hier et demain
    Gustave le Bon
    Fransk sociolog och psykolog 1841-1931
    - +
     0
Laster...
Gustave le Bon - Tal förmedlar inte den sanna personligheten hos varje individ. Det är bara deras handlingar som avslöjar den, ibland till och med för dem själva.
Tal förmedlar inte den sanna personligheten hos varje individ. Det är bara deras handlingar som avslöjar den, ibland till och med för dem själva. av : Gustave le Bon
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
sky-stars Tal förmedlar inte den sanna personligheten hos varje individ. Det är bara deras handlingar som avslöjar den, ibland till och med för dem själva.
- Gustave le Bon Citattorget.se