• Friedrich von Bodenstedt Det är först när man blir äldre som man lär sig att uppskatta värdet av sann vänskap, som är så sällsynt. Unga människor har inget begrepp om det.
    Original: Den Wert echter Freundschaft, die so selten vorkommt, lernt man erst im Alter schätzen. Die Jugend hat keinen Begriff davon.
    Friedrich von Bodenstedt
    Tysk författare 1819-1892
    - +
     0
Laster...
Friedrich von Bodenstedt - Det är först när man blir äldre som man lär sig att uppskatta värdet av sann vänskap, som är så sällsynt. Unga människor har inget begrepp om det.
Det är först när man blir äldre som man lär sig att uppskatta värdet av sann vänskap, som är så sällsynt. Unga människor har inget begrepp om det. av : Friedrich von Bodenstedt
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
rain-drops Det är först när man blir äldre som man lär sig att uppskatta värdet av sann vänskap, som är så sällsynt. Unga människor har inget begrepp om det.
- Friedrich von Bodenstedt Citattorget.se