• Friedrich Nietzsche Sannerligen säger jag er, det finns inget sådant som gott och ont som är oförgängligt! Det måste övervinna sig självt om och om igen.
    Original: Wahrlich, ich sage euch: Gutes und Böses, das unvergänglich wäre - das giebt es nicht! Aus sich selber muss es sich immer wieder überwinden.
    Källa: Also sprach Zarathustra
    Friedrich Nietzsche
    Tysk poet och filosof 1844-1900
    - +
     0
Laster...
Friedrich Nietzsche - Sannerligen säger jag er, det finns inget sådant som gott och ont som är oförgängligt! Det måste övervinna sig självt om och om igen.
Sannerligen säger jag er, det finns inget sådant som gott och ont som är oförgängligt! Det måste övervinna sig självt om och om igen. av : Friedrich Nietzsche
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
black-road Sannerligen säger jag er, det finns inget sådant som gott och ont som är oförgängligt! Det måste övervinna sig självt om och om igen.
- Friedrich Nietzsche Citattorget.se