• Friedrich Nietzsche Kroppen är ett enda stort förnuft, en mångfald med ett enda sinne, ett enda krig och en enda fred, en enda hjord och en enda herde.
    Original: Der Leib ist eine große Vernunft, eine Vielheit mit einem Sinne, ein Krieg und ein Frieden, eine Herde und ein Hirt.
    Källa: Also sprach Zarathustra
    Friedrich Nietzsche
    Tysk poet och filosof 1844-1900
    - +
     0
Laster...
Friedrich Nietzsche - Kroppen är ett enda stort förnuft, en mångfald med ett enda sinne, ett enda krig och en enda fred, en enda hjord och en enda herde.
Kroppen är ett enda stort förnuft, en mångfald med ett enda sinne, ett enda krig och en enda fred, en enda hjord och en enda herde. av : Friedrich Nietzsche
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
purple-flower Kroppen är ett enda stort förnuft, en mångfald med ett enda sinne, ett enda krig och en enda fred, en enda hjord och en enda herde.
- Friedrich Nietzsche Citattorget.se