• Evelyn Waugh Det fantastiska med utbildning är att alla vill ha den och att man, precis som med influensa, kan ge bort den till vem som helst utan att själv förlora något av den.
    Original: The splendid thing about education is that everyone wants it and, like influenza, you can give it away to anyone without losing any of it yourself.
    Källa: The Essays, Articles and Reviews of Evelyn Waugh (1983)
    Evelyn Waugh
    Britisk satirisk författare 1903-1966
    - +
     0
Laster...
Evelyn Waugh - Det fantastiska med utbildning är att alla vill ha den och att man, precis som med influensa, kan ge bort den till vem som helst utan att själv förlora något av den.
Det fantastiska med utbildning är att alla vill ha den och att man, precis som med influensa, kan ge bort den till vem som helst utan att själv förlora något av den. av : Evelyn Waugh
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
hills-sunrise Det fantastiska med utbildning är att alla vill ha den och att man, precis som med influensa, kan ge bort den till vem som helst utan att själv förlora något av den.
- Evelyn Waugh Citattorget.se