• Desmond Morris Det är ett faktum att de mest sansade intellektuella ofta blir våldsamt aggressiva när de diskuterar det akuta behovet av att undertrycka aggression.
    Original: It is a fact that the most level-headed intellectuals frequently become violently aggressive when discussing the urgent need to suppress aggression.
    Källa: The Naked Ape (1967) 
    Desmond Morris
    Engelsk zoolog, publisist, målare och TV vert 1928-
    - +
     0
Laster...
Desmond Morris - Det är ett faktum att de mest sansade intellektuella ofta blir våldsamt aggressiva när de diskuterar det akuta behovet av att undertrycka aggression.
Det är ett faktum att de mest sansade intellektuella ofta blir våldsamt aggressiva när de diskuterar det akuta behovet av att undertrycka aggression. av : Desmond Morris
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
lake-forest Det är ett faktum att de mest sansade intellektuella ofta blir våldsamt aggressiva när de diskuterar det akuta behovet av att undertrycka aggression.
- Desmond Morris Citattorget.se