• Charles Augustin Sainte-Beuve Naturen vill att vi ska njuta av livet så mycket som möjligt och dö utan att tänka på det. Kristendomen har vänt upp och ner på detta.
    Original: La nature veut qu'on jouisse de la vie le plus possible et qu'on meure sans y penser. Le christianisme a retourné cela.
    Källa: Pensées et maximes 
    Charles Augustin Sainte-Beuve
    Fransk författare och kritiker 1804-1869
    - +
     0
Laster...
Charles Augustin Sainte-Beuve - Naturen vill att vi ska njuta av livet så mycket som möjligt och dö utan att tänka på det. Kristendomen har vänt upp och ner på detta.
Naturen vill att vi ska njuta av livet så mycket som möjligt och dö utan att tänka på det. Kristendomen har vänt upp och ner på detta. av : Charles Augustin Sainte-Beuve
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
lake-forest Naturen vill att vi ska njuta av livet så mycket som möjligt och dö utan att tänka på det. Kristendomen har vänt upp och ner på detta.
- Charles Augustin Sainte-Beuve Citattorget.se