• C. S. Lewis Jag tror att om Gud förlåter oss måste vi förlåta oss själva. Annars är det nästan som att sätta upp oss själva som en högre domstol än honom.
    Original: I think that if God forgives us we must forgive ourselves. Otherwise it is almost like setting up ourselves as a higher tribunal than Him.
    Källa: Letters of C. S. Lewis (1945) 
    C. S. Lewis
    Irsk-Britisk författare och litteraturekspert 1898-1963
    - +
     0
Laster...
C. S. Lewis - Jag tror att om Gud förlåter oss måste vi förlåta oss själva. Annars är det nästan som att sätta upp oss själva som en högre domstol än honom.
Jag tror att om Gud förlåter oss måste vi förlåta oss själva. Annars är det nästan som att sätta upp oss själva som en högre domstol än honom. av : C. S. Lewis
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
rose-black Jag tror att om Gud förlåter oss måste vi förlåta oss själva. Annars är det nästan som att sätta upp oss själva som en högre domstol än honom.
- C. S. Lewis Citattorget.se