• Baruch de Spinoza Fred är inte frånvaron av krig. Det är en dygd, ett sinnestillstånd, det är en disposition för goda gärningar, tillit och rättvisa.
    Original: Vrede is niet de afwezigheid van oorlog. Het is een deugd, een geestesstemming, het is de dispositie voor goede daden, vertrouwen en recht.
    Baruch de Spinoza
    Nederländsk filosof 1632-1677
    - +
     0
Laster...
Baruch de Spinoza - Fred är inte frånvaron av krig. Det är en dygd, ett sinnestillstånd, det är en disposition för goda gärningar, tillit och rättvisa.
Fred är inte frånvaron av krig. Det är en dygd, ett sinnestillstånd, det är en disposition för goda gärningar, tillit och rättvisa. av : Baruch de Spinoza
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
rood-blad Fred är inte frånvaron av krig. Det är en dygd, ett sinnestillstånd, det är en disposition för goda gärningar, tillit och rättvisa.
- Baruch de Spinoza Citattorget.se