• Antoine de Saint-Exupéry Stenarna på byggarbetsplatsen är bara till synes lösa om det finns en man, även om han är ensam, som är vilse på byggarbetsplatsen och som tänker på katedralen.
    Original: Les pierres du chantier ne sont en vrac qu'en apparence, s'il est, perdu dans le chantier, un homme, serait-il seul, qui pense cathédrale.
    Källa: Pilote de Guerre (1942)
    Antoine de Saint-Exupéry
    Fransk författare 1900-1944
    - +
     0
Laster...
Antoine de Saint-Exupéry - Stenarna på byggarbetsplatsen är bara till synes lösa om det finns en man, även om han är ensam, som är vilse på byggarbetsplatsen och som tänker på katedralen.
Stenarna på byggarbetsplatsen är bara till synes lösa om det finns en man, även om han är ensam, som är vilse på byggarbetsplatsen och som tänker på katedralen. av : Antoine de Saint-Exupéry
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
sky-stars Stenarna på byggarbetsplatsen är bara till synes lösa om det finns en man, även om han är ensam, som är vilse på byggarbetsplatsen och som tänker på katedralen.
- Antoine de Saint-Exupéry Citattorget.se