• Anselm Feuerbach Att skylla på någon är lätt, det är därför så många försöker sig på det. Att berömma med förståelse är svårt, och därför är det så få som gör det.
    Original: Tadeln ist leicht, deshalb versuchen sich so viele darin. Mit Verstand loben ist schwer, darum tun es so wenige.
    Källa: Ein Vermächtnis (1920)
    Anselm Feuerbach
    Tysk målare 1829-1880
    - +
     0
Laster...
Anselm Feuerbach - Att skylla på någon är lätt, det är därför så många försöker sig på det. Att berömma med förståelse är svårt, och därför är det så få som gör det.
Att skylla på någon är lätt, det är därför så många försöker sig på det. Att berömma med förståelse är svårt, och därför är det så få som gör det. av : Anselm Feuerbach
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
plant-drops Att skylla på någon är lätt, det är därför så många försöker sig på det. Att berömma med förståelse är svårt, och därför är det så få som gör det.
- Anselm Feuerbach Citattorget.se