• Alexander Pope När jag finner en stor portion tacksamhet hos en fattig man tar jag för givet att det skulle finnas lika mycket generositet om han var en rik man.
    Original: Wherever I find a great deal of gratitude in a poor man, I take it for granted, there would be as much generosity if he were a rich man.
    Källa: In: Jonathan Swift - Thoughts on Various Subjects (1711-1726)
    Alexander Pope
    Engelsk poet 1688-1744
    - +
     0
Laster...
Alexander Pope - När jag finner en stor portion tacksamhet hos en fattig man tar jag för givet att det skulle finnas lika mycket generositet om han var en rik man.
När jag finner en stor portion tacksamhet hos en fattig man tar jag för givet att det skulle finnas lika mycket generositet om han var en rik man. av : Alexander Pope
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
rain-drops När jag finner en stor portion tacksamhet hos en fattig man tar jag för givet att det skulle finnas lika mycket generositet om han var en rik man.
- Alexander Pope Citattorget.se