• Aldous Huxley Konsten är ett av de medel som människan använder för att försöka rädda ett liv som upplevs som kaotiskt, meningslöst och till stor del ont.
    Original: Art is one of the means whereby man seeks to redeem a life which is experienced as chaotic, senseless, and largely evil.
    Källa: Themes and Variations (1950)
    Aldous Huxley
    Engelsk författare 1894-1963
    - +
     0
Laster...
Aldous Huxley - Konsten är ett av de medel som människan använder för att försöka rädda ett liv som upplevs som kaotiskt, meningslöst och till stor del ont.
Konsten är ett av de medel som människan använder för att försöka rädda ett liv som upplevs som kaotiskt, meningslöst och till stor del ont. av : Aldous Huxley
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
hills-sunrise Konsten är ett av de medel som människan använder för att försöka rädda ett liv som upplevs som kaotiskt, meningslöst och till stor del ont.
- Aldous Huxley Citattorget.se