• Albert Schweitzer Att känna varandra betyder inte att man vet allt om varandra, men att man har kärlek och förtroende för varandra och tror på varandra.
    Original: Sich kennen will nicht heißen, alles voneinander zu wissen, sondern Liebe und Vertrauen zueinander haben und einer an den anderen glauben.
    Källa: Aus meiner Kindheit und Jugendzeit (1924)
    Albert Schweitzer
    Tysk läkare, teolog, filosof, musiker 1875-1965
    - +
     0
Laster...
Albert Schweitzer - Att känna varandra betyder inte att man vet allt om varandra, men att man har kärlek och förtroende för varandra och tror på varandra.
Att känna varandra betyder inte att man vet allt om varandra, men att man har kärlek och förtroende för varandra och tror på varandra. av : Albert Schweitzer
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
rose-black Att känna varandra betyder inte att man vet allt om varandra, men att man har kärlek och förtroende för varandra och tror på varandra.
- Albert Schweitzer Citattorget.se