• Abraham Lincoln Amerika kommer aldrig att förstöras från utsidan. Om vi vacklar och förlorar våra friheter kommer det att bero på att vi förstörde oss själva.
    Original: America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves.
    Abraham Lincoln
    Amerikansk statsman och president (16.) 1809-1865
    - +
     0
Laster...
Abraham Lincoln - Amerika kommer aldrig att förstöras från utsidan. Om vi vacklar och förlorar våra friheter kommer det att bero på att vi förstörde oss själva.
Amerika kommer aldrig att förstöras från utsidan. Om vi vacklar och förlorar våra friheter kommer det att bero på att vi förstörde oss själva. av : Abraham Lincoln
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Fontstorlek:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Typsnitt:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Färg:

Vit Blå Ed Gul Grön Svart

Skugga:

Inga Vit Svart
purple-flower Amerika kommer aldrig att förstöras från utsidan. Om vi vacklar och förlorar våra friheter kommer det att bero på att vi förstörde oss själva.
- Abraham Lincoln Citattorget.se